Cover von Die vegetarische Fünf-Zutaten-Küche opens in new tab

Die vegetarische Fünf-Zutaten-Küche

schnell, einfach und köstlich : mit vielen zucker-, gluten- und laktosefreien Rezepten
Author: Search for this author Weber, Anne-Katrin (author)
Statement of Responsibility: Autorin Anne-Katrin Weber ; Fotos Wolfgang Schardt
Year: 2019
Publisher: Hilden, Becker Joest Volk Verlag
Media group: Buch
available

Copies

BranchLocationsStatusReservationsDue dateFloor plan
Branch: Hauptstelle Locations: Xeo 252 Webe Status: available Reservations: 0 Due date: Floor plans: Floor plan

Content

Abwechslungsreiche vegetarische Gerichte, die aus Basiszutaten und max. 5 weiteren Zutaten zubereitet werden. Vegane Rezepte oder solche ohne Gluten, Laktose oder raffinierten Zucker sind gekennzeichnet.

Details

Author: Search for this author Weber, Anne-Katrin (author)
Statement of Responsibility: Autorin Anne-Katrin Weber ; Fotos Wolfgang Schardt
Medium identifier: BS - Sachbuch
Year: 2019
Publisher: Hilden, Becker Joest Volk Verlag
opens in new tab
Classification: Search for this systematic Xeo 252
Search for this subject type
ISBN: 9783954531646
Description: 1. Auflage, 192 Seiten, Illustrationen
Tags: Vegetarische Kost, Kochbuch
Participating parties: Search for this character Schardt, Wolfgang (illustrator)
Language: Deutsch
Original title: Die vegetarische Fünf-Zutaten-Küche
Media group: Buch