Cover von Brot, Brötchen und Gebäck opens in new tab

Brot, Brötchen und Gebäck

unwiderstehliche Rezepte für jeden Tag
Author: Search for this author Dippel, Thomas (author)
Statement of Responsibility: Thomas Dippel
Year: 2022
Publisher: München, riva
Series: Thomas kocht
Media group: Buch
not available

Copies

BranchLocationsStatusReservationsDue dateFloor plan
Branch: Hauptstelle Locations: Xeo 240 Dipp Status: borrowed Reservations: 0 Due date: 5/2/2024 Floor plans: Floor plan

Content

Brotbacken ist nicht schwer und braucht nur wenig an Zutaten und Ausstattung. Das Buch erklärt wichtige Begriffe, Techniken zur Teigherstellung und -verarbeitung etc. und bietet als fünfzig praxisnahe Rezepte für Brot, Brötchen und Gebäck mit Hefe und Sauerteig.

Details

Author: Search for this author Dippel, Thomas (author)
Statement of Responsibility: Thomas Dippel
Medium identifier: BS - Sachbuch
Year: 2022
Publisher: München, riva
opens in new tab
Classification: Search for this systematic Xeo 240
Search for this subject type
ISBN: 9783742319715
Description: Originalausgabe, 1. Auflage, 175 Seiten, Illustrationen, farbig
Series: Thomas kocht
Tags: Brot, Brötchen, Gebäck, Backen, Kochbuch
Search for this character
Language: Deutsch
Original title: Brot, Brötchen und Gebäck
Media group: Buch