Cover von Die echte deutsche Küche opens in new tab

Die echte deutsche Küche

typische Rezepte und kulinarische Impressionen aus allen Regionen
Author: Search for this author Sälzer, Sabine; Ruschitzka, Gudrun
Statement of Responsibility: Sabine Sälzer ; Gudrun Ruschitzka. Ill.: Susi Eising ...
Year: 2010
Publisher: München, Gräfe und Unzer
Media group: Buch
available

Copies

BranchLocationsStatusReservationsDue dateFloor plan
Branch: Hauptstelle Locations: Xeo 211 Sälz Status: available Reservations: 0 Due date: Floor plans: Floor plan

Content

Steckerlfisch und Biergärten, Kieler Sprotten und Katenrauchschinken - "typische Rezepte und kulinarische Impressionen" aus allen deutschen Bundesländern.

Details

Author: Search for this author Sälzer, Sabine; Ruschitzka, Gudrun
Statement of Responsibility: Sabine Sälzer ; Gudrun Ruschitzka. Ill.: Susi Eising ...
Medium identifier: BS - Sachbuch
Year: 2010
Publisher: München, Gräfe und Unzer
opens in new tab
Classification: Search for this systematic Xeo 211
Search for this subject type
ISBN: 978-3-8338-2046-5
ISBN (2nd): 3-8338-2046-2
Description: 279 S. : überw. Ill. (farb.), Kt.
Tags: Deutschland, Kochbuch
Participating parties: Search for this character Eising, Susi (Ill.)
Media group: Buch