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Ramen-Kochbuch

Basics & Rezepte
Author: Search for this author Benton, Nell (author)
Statement of Responsibility: Nell Benton ; Übersetzung Annerose Sieck
Year: 2019
Publisher: München, Dorling Kindersley
Media group: Buch
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Branch: Hauptstelle Locations: Xeo 215 Japan Status: borrowed Reservations: 0 Due date: 5/23/2024 Floor plans: Floor plan

Content

Brühe, Nudeln, Gemüse, Pilze, Fisch oder Fleisch, das sind die Zutaten für Ramen, japanische Nudelsuppen, die hier sowohl traditionell als auch modern interpretiert werden. Mit Grundrezepten für Brühen und Toppings, schrittweisen Anleitungen und vielen Fotos.

Details

Author: Search for this author Benton, Nell (author)
Statement of Responsibility: Nell Benton ; Übersetzung Annerose Sieck
Medium identifier: BS - Sachbuch
Year: 2019
Publisher: München, Dorling Kindersley
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Classification: Search for this systematic Xeo 215
Search for this subject type
ISBN: 9783831032396
Description: 4. Auflage, 160 Seiten, Illustrationen
Tags: Japan, Ramen, Nudel, Suppe, Kochbuch
Participating parties: Search for this character Sieck, Annerose (translator)
Language: Deutsch
Original title: Ramen Noodle Cookbook
Media group: Buch