Cover von Brot backen in Perfektion mit Sauerteig opens in new tab

Brot backen in Perfektion mit Sauerteig

Das Plötz-Prinzip! Vollendete Ergebnisse statt Experimente
Author: Search for this author Geißler, Lutz
Statement of Responsibility: Lutz Geißler
Year: 2017
Publisher: Hilden, Becker Joest Volk Verlag
Media group: Buch
not available

Copies

BranchLocationsStatusReservationsDue dateFloor plan
Branch: Hauptstelle Locations: Xeo 240 Geis Status: borrowed Reservations: 0 Due date: 5/14/2024 Floor plans: Floor plan

Content

Buch zum Backen mit Sauerteig. Auch der Ansatz und die Pflege eines Sauerteigs wird ausführlich und für Anfänger verständlich erklärt.

Details

Author: Search for this author Geißler, Lutz
Statement of Responsibility: Lutz Geißler
Medium identifier: BS - Sachbuch
Year: 2017
Publisher: Hilden, Becker Joest Volk Verlag
opens in new tab
Classification: Search for this systematic Xeo 240
Search for this subject type
ISBN: 978-3-95453-139-4
ISBN (2nd): 3-95453-139-9
Description: 189 Seiten : Illustrationen : farbig
Tags: Brot, Sauerteig, Backen, Kochbuch
Search for this character
Language: Deutsch
Media group: Buch