Cover von Low Carb Backen opens in new tab

Low Carb Backen

Search for this author
Statement of Responsibility: Foodfotografie: Antje Plewinski, Berlin
Year: 2017
Publisher: München, ZS Verlag GmbH
Series: Dr. Oetker
Media group: Buch
available

Copies

BranchLocationsStatusReservationsDue dateFloor plan
Branch: Hauptstelle Locations: Xeo 24 Low Status: available Reservations: 0 Due date: Floor plans: Floor plan

Content

Vierzig Rezepte für Low Carb-Varianten von Kuchenklassikern, fruchtigen Kuchen, Torten, Kleingebäck sowie von Broten, Brötchen und herzhaften Kuchen. Alle Rezepte auf je einer Doppelseite mit großem Foto, jeweils mit Zubereitungszeit, Nährwertangaben und nummerierten Arbeitsanweisungen.

Details

Search for this author
Statement of Responsibility: Foodfotografie: Antje Plewinski, Berlin
Medium identifier: BS - Sachbuch
Year: 2017
Publisher: München, ZS Verlag GmbH
opens in new tab
Classification: Search for this systematic Xeo 24
Search for this subject type
ISBN: 978-3-7670-1690-3
ISBN (2nd): 3-7670-1690-7
Description: 1. Auflage, 88 Seiten : Illustrationen : farbig
Series: Dr. Oetker
Tags: Backen, Low Carb, Kohlenhydrat, Kochbuch
Participating parties: Search for this character Plewinski, Antje (Ill.)
Media group: Buch