Cover von Was lange gart, wird richtig gut opens in new tab

Was lange gart, wird richtig gut

besondere Schmorgerichte
Author: Search for this author Jobard, Coco
Statement of Responsibility: Coco Jabard. Ill.: Jean-Blaise Hall
Year: 2012
Publisher: Ostfildern, Thorbecke
Media group: Buch
available

Copies

BranchLocationsStatusReservationsDue dateFloor plan
Branch: Hauptstelle Locations: Xeo 220 Joba Status: available Reservations: 0 Due date: Floor plans: Floor plan

Content

Reich illustrierte Sammlung mit Rezepten von traditionellen Schmorgerichten in neuer Interpretation.

Details

Author: Search for this author Jobard, Coco
Statement of Responsibility: Coco Jabard. Ill.: Jean-Blaise Hall
Medium identifier: BS - Sachbuch
Year: 2012
Publisher: Ostfildern, Thorbecke
opens in new tab
Classification: Search for this systematic Xeo 220
Search for this subject type
ISBN: 978-3-7995-0764-6
ISBN (2nd): 3-7995-0764-7
Description: 62 S. : überw. Ill. (farb.)
Tags: Schmoren, Kochbuch, Fleisch, Braten
Participating parties: Search for this character Hall, Jean-Blaise (Ill.)
Original title: Plus ça mijote, plus ça réconforte (dt.)
Footnote: Aus dem Franz. übers.
Media group: Buch