Cover von Dr. Oetker Fleisch von A - Z opens in new tab

Dr. Oetker Fleisch von A - Z

Search for this author
Statement of Responsibility: Red.: Andrea Gloß
Year: 2010
Publisher: Bielefeld, Dr.-Oetker-Verl.
Series: Dr. Oetker
Media group: Buch
available

Copies

BranchLocationsStatusReservationsDue dateFloor plan
Branch: Hauptstelle Locations: Xeo 220 Dr. O Status: available Reservations: 0 Due date: Floor plans: Floor plan

Content

Kochbuch mit 260 Fleischgerichten aus der internationalen Küche von Amerikanischer Schinken bis Zwiebelsteaks mit Bratkartoffeln - Schwein, Rind, Kalb, Wild und Geflügel -, darunter Klassiker, Gerichte für Alltag und Gäste.

Details

Search for this author
Statement of Responsibility: Red.: Andrea Gloß
Medium identifier: BS - Sachbuch
Year: 2010
Publisher: Bielefeld, Dr.-Oetker-Verl.
opens in new tab
Classification: Search for this systematic Xeo 220
Search for this subject type
ISBN: 978-3-7670-0712-3
ISBN (2nd): 3-7670-0712-6
Description: 287 S. : überw. Ill. (farb.)
Series: Dr. Oetker
Tags: Fleisch, Kochbuch
Participating parties: Search for this character Gloß, Andrea (Red.)
Media group: Buch