Cover von Das Räuchern von Fischen opens in new tab

Das Räuchern von Fischen

ein Leitfaden für Hobbyköche und Angler, Berufsfischer und Fischzüchter
Author: Search for this author Rehbronn, Edmund; Reiter, Reinhard; Strohmeier, Walter
Statement of Responsibility: Rehbronn. Reiter. Reinhard Reiter. Walter Strohmeier
Year: 2002
Publisher: Stuttgart, Kosmos
Media group: Buch
available

Copies

BranchLocationsStatusReservationsDue dateFloor plan
Branch: Hauptstelle Locations: Xeo 4 Rehb Status: available Reservations: 0 Due date: Floor plans: Floor plan

Content

Sachkundiger Praxis-Ratgeber zum Thema für Angler, Fischer, Züchter und Köche: geeignete Fischarten, Vorbehandlung der Tiere, Räuchermittel, -geräte und -methoden, Lagerung und Verpackung, Filetieren.

Details

Author: Search for this author Rehbronn, Edmund; Reiter, Reinhard; Strohmeier, Walter
Statement of Responsibility: Rehbronn. Reiter. Reinhard Reiter. Walter Strohmeier
Medium identifier: BS - Sachbuch
Year: 2002
Publisher: Stuttgart, Kosmos
opens in new tab
Classification: Search for this systematic Xeo 4
Search for this subject type
ISBN: 978-3-440-11095-9
ISBN (2nd): 3-440-11095-8
Description: Aktualisierte Neuausg., 11., vollst. überab. Aufl., 185 S. : zahlr. Ill. (überw. farb.), graph. Darst.
Tags: Fische, Räuchern
Search for this character
Media group: Buch