opens in new tab
Kräuter, Gewürze und Essenzen
das Handbuch für die Küche
Author:
Search for this author
Lambert-Ortiz, Elisabeth
more...
Statement of Responsibility:
Elisabeth Lambert-Ortiz
Year:
2001
Publisher:
München, Kaleidoskop-Buch
Media group:
Buch
Branch | Locations | Status | Reservations | Due date | Floor plan |
Branch:
Hauptstelle
|
Locations:
Xeo
229
Lamb
|
Status:
available
|
Reservations:
0
|
Due date:
|
Floor plans:
Floor plan
|
Vorgestellt werden mehr als 200 Sorten: Kräuter, Gewürze, Aromen, Öle, Extrakte und Essenzen, Würzsaucen, Chutneys, Früchte, Pilze, Gemüse, Kaffee, Tee - alles, was in der Küche zum Aromatisieren Verwendung finden könnte, dazu 185 Rezepte.
Statement of Responsibility:
Elisabeth Lambert-Ortiz
Medium identifier:
BS - Sachbuch
Year:
2001
Publisher:
München, Kaleidoskop-Buch
Articles:
Go to this article
opens in new tab
Open this link in new tab
more...
Classification:
Search for this systematic
Xeo 229
Search for this subject type
ISBN:
3-88472-459-2
Description:
Neuausg., 288 S. : zahlr. Ill. (farb.)
Search for this character
Original title:
The encyclopedia of herbs, spices & flavourings (dt.)
Footnote:
Aus dem Engl. übers.
Media group:
Buch