Cover von Vegan - internationale Klassiker opens in new tab

Vegan - internationale Klassiker

120 Rezepte von Teriyaki-Tofusteak bis Pannacotta
Author: Search for this author Julius, Christina
Statement of Responsibility: Christina Julius
Year: 2014
Publisher: München, Christian
Media group: Buch
available

Copies

BranchLocationsStatusReservationsDue dateFloor plan
Branch: Hauptstelle Locations: Xeo 252 Juli Status: available Reservations: 0 Due date: Floor plans: Floor plan

Content

Vegane Variationen quer durch die Küchen der Welt, die zum Großteil auf Tofu oder andere Soja-Produkte verzichten. Außerdem sind zahlreiche Rezepte auch frei von Gluten. Bei den Gerichten handelt es sich um vegan abgewandelte Klassiker oder Gerichte, die von Haus aus vegan sind.

Details

Author: Search for this author Julius, Christina
Statement of Responsibility: Christina Julius
Medium identifier: BS - Sachbuch
Year: 2014
Publisher: München, Christian
opens in new tab
Classification: Search for this systematic Xeo 252
Search for this subject type
ISBN: 978-3-86244-592-9
ISBN (2nd): 3-86244-592-5
Description: 221 S.
Tags: Veganküche, Internationale Küche, Kochbuch
Search for this character
Media group: Buch