Cover von Kuchenklassiker ohne Zucker opens in new tab

Kuchenklassiker ohne Zucker

Käsekuchen, Donauwelle & Co. natürlich süß backen
Author: Search for this author Kreihe, Susann (author)
Statement of Responsibility: Susann Kreihe ; Fotografie: Amalija Andersone
Year: 2020
Publisher: München, Christian
Media group: Buch
not available

Copies

BranchLocationsStatusReservationsDue dateFloor plan
Branch: Hauptstelle Locations: Xeo 242 Krei Status: borrowed Reservations: 0 Due date: 5/22/2024 Floor plans: Floor plan

Content

Bei den 60 Rezepten für Kuchen- und Tortenklassiker wird statt Industriezucker auf Früchte, Ahorn-/Reissirup, Honig, Kokosblütenzucker, Erythrit oder Xylit zurückgegriffen. Die Zubereitung von Zitronenkuchen, Nussecken, Bienenstich & Co. ist nicht wesentlich anders als beim Originalrezept.

Details

Author: Search for this author Kreihe, Susann (author)
Statement of Responsibility: Susann Kreihe ; Fotografie: Amalija Andersone
Medium identifier: BS - Sachbuch
Year: 2020
Publisher: München, Christian
opens in new tab
Classification: Search for this systematic Xeo 242
Search for this subject type
ISBN: 9783959614160
Description: 1. Auflage, 191 Seiten, Illustrationen
Tags: Kuchen, Backen, Zucker, Kochbuch
Participating parties: Search for this character Andersone, Amalija (photographer (expression) )
Language: Deutsch
Original title: Kuchenklassiker ohne Zucker
Media group: Buch