Cover von No meat today opens in new tab

No meat today

Burger, Hack oder Gulasch: geliebte Klassiker vegan interpretiert
Author: Search for this author Brunke, Elisa (author)
Statement of Responsibility: Elisa Brunke
Year: 2020
Publisher: München, ZS
Media group: Buch
available

Copies

BranchLocationsStatusReservationsDue dateFloor plan
Branch: Kreiserg.bücherei Locations: Xeo 252 Brun Status: available Reservations: 0 Due date: Floor plans: Floor plan

Content

Kochbuch mit 65 Rezepten, in denen Fleisch- und Fischgerichte vegan interpretiert werden. Das sind zum Teil deutsche, gutbürgerliche Klassiker, aber auch Gerichte aus aller Welt.

Details

Author: Search for this author Brunke, Elisa (author)
Statement of Responsibility: Elisa Brunke
Medium identifier: BS - Sachbuch
Year: 2020
Publisher: München, ZS
opens in new tab
Classification: Search for this systematic Xeo 252
Search for this subject type
ISBN: 9783965840461
Description: 1. Auflage, 167 Seiten, Illustrationen
Tags: Kochbuch, Veganküche
Search for this character
Language: Deutsch
Original title: No meat today
Media group: Buch