Cover von Kohl opens in new tab

Kohl

frisch, modern und gesund!
Author: Search for this author Lovbom, Mette (author)
Statement of Responsibility: Mette Løvbom
Year: 2018
Publisher: Ostfildern, Jan Thorbecke Verlag
Media group: Buch
available

Copies

BranchLocationsStatusReservationsDue dateFloor plan
Branch: Hauptstelle Locations: Xeo 222 Lovb / Belletristik Status: available Reservations: 0 Due date: Floor plans: Floor plan

Content

130 Rezepte, bei denen Kohlgemüse wie Blumenkohl, Brokkoli, Grünkohl, Weißkohl, Palmkohl, Romanesco, Rosenkohl, Rotkohl, Wirsing oder Spitzkohl die Hauptrolle spielen, Fisch und Fleisch sind Beilage. Die Kohlgemüse werden in vielen Varianten gegart, z.B. gebraten, geschmort, eingelegt oder gegrillt.

Details

Author: Search for this author Lovbom, Mette (author)
Statement of Responsibility: Mette Løvbom
Medium identifier: BS - Sachbuch
Year: 2018
Publisher: Ostfildern, Jan Thorbecke Verlag
opens in new tab
Classification: Search for this systematic Xeo 222
Search for this subject type
ISBN: 9783799512893
Description: 216 Seiten, Illustrationen
Search for this character
Language: Deutsch
Original title: Salat Tøsen
Media group: Buch