Cover von Gemüse & Salat fermentieren opens in new tab

Gemüse & Salat fermentieren

die besten Rezepte für milchsauer Eingelegtes
Author: Search for this author Handschmann, Johanna (author)
Statement of Responsibility: Johanna Handschmann
Year: 2023
Publisher: München, Bassermann
Media group: Buch
not available

Copies

BranchLocationsStatusReservationsDue dateFloor plan
Branch: Hauptstelle Locations: Xeo 4 Hand Status: borrowed Reservations: 0 Due date: 4/3/2024 Floor plans: Floor plan

Content

Ein gut gestaltetes Anfängerbuch zum Thema Fermentieren, das zeigt, wie man Gemüse und Salate durch Fermentation gesünder und haltbar macht. Es werden knapp 40 Rezepte für Fermente und 24 für deren Verwendung vorgestellt.

Details

Author: Search for this author Handschmann, Johanna (author)
Statement of Responsibility: Johanna Handschmann
Medium identifier: BS - Sachbuch
Year: 2023
Publisher: München, Bassermann
opens in new tab
Classification: Search for this systematic Xeo 4
Search for this subject type
ISBN: 978-3-8094-4547-0
Description: 1. Auflage, 91 Seiten, Illustrationen
Tags: Fermentation, Gemüse, Salat, Kochbuch
Search for this character
Language: Deutsch
Original title: Gemüse & Salat fermentieren
Media group: Buch