Cover von Bakerita opens in new tab

Bakerita

Backvergnügen ohne Gluten, Milch und Zucker
Author: Search for this author Conners, Rachel (author); Goodbody, Mary (author)
Statement of Responsibility: Rachel Conners mit Mary Goodbody ; Übersetzung aus dem Englischen: Anne-Katrin Grube
Year: 2022
Publisher: Kandern, Unimedica
Media group: Buch
not available

Copies

BranchLocationsStatusReservationsDue dateFloor plan
Branch: Hauptstelle Locations: aktuell Status: borrowed Reservations: 1 Due date: 8/26/2022 Floor plans: Floor plan

Content

Die Foodbloggerin Rachel Connors stellt in diesem Backbuch mehr als 100 Rezepte vor, alle gluten-, industriezucker- und milchfrei, viele auch vegan und paleo. Mit einem umfangreichen Einführungskapitel, Zutatenlisten, Zeitangaben, Gelingtipps und zahlreichen Fotos.

Details

Author: Search for this author Conners, Rachel (author); Goodbody, Mary (author)
Statement of Responsibility: Rachel Conners mit Mary Goodbody ; Übersetzung aus dem Englischen: Anne-Katrin Grube
Medium identifier: BS - Sachbuch
Year: 2022
Publisher: Kandern, Unimedica
opens in new tab
Classification: Search for this systematic Xeo 242
Subject type: Search for this subject type aktuell
ISBN: 9783962572938
Description: 1. deutsche Auflage, 279 Seiten, Illustrationen, farbig
Tags: Backen, Gluten, Kochbuch, Lactoseintoleranz, Zucker, Zöliakie
Participating parties: Search for this character Grube, Anne-Katrin (translator)
Language: Deutsch
Original title: Bakerita
Media group: Buch