Cover von Selbermachen - das Kochbuch opens in new tab

Selbermachen - das Kochbuch

vom Fermentieren, Einlegen, Brot backen und mehr
Author: Search for this author Strawbridge, James (author)
Statement of Responsibility: James Strawbridge ; Übersetzung: Lisa Heilig
Year: 2021
Publisher: München, DK
Media group: Buch
available

Copies

BranchLocationsStatusReservationsDue dateFloor plan
Branch: Hauptstelle Locations: Xeo 4 Stra Status: available Reservations: 0 Due date: Floor plans: Floor plan

Content

Ein modernes und großzügig illustriertes DIY-Handbuch mit 25 traditionellen Koch- und Konservierungsmethoden und zeitgemäßen Variationen: milchsauer oder mit Essig einlegen, Obst und Gemüse dörren, Joghurt bereiten und Sauerteig ansetzen etc.

Details

Author: Search for this author Strawbridge, James (author)
Statement of Responsibility: James Strawbridge ; Übersetzung: Lisa Heilig
Medium identifier: BS - Sachbuch
Year: 2021
Publisher: München, DK
opens in new tab
Classification: Search for this systematic Xeo 4
Search for this subject type
ISBN: 9783831041442
Description: Deutschsprachige Ausgabe, 256 Seiten,, Illustrationen
Tags: Konservierung, Lebensmittel, Einkochen, Dörren, Salz, Räuchern, Brot, Backen, Kochbuch, Fermentation
Participating parties: Search for this character Heilig, Lisa (translator)
Language: Deutsch
Original title: The artisan kitchen
Media group: Buch