Cover von Ab in die Küche! opens in new tab

Ab in die Küche!

wie wir die Kontrolle über unsere Ernährung zurückgewinnen
Author: Search for this author Keller, Franz (author)
Statement of Responsibility: Franz Keller
Year: 2020
Publisher: Frankfurt/Main, Westend
Media group: Buch
available

Copies

BranchLocationsStatusReservationsDue dateFloor plan
Branch: Hauptstelle Locations: Xeo 20 Kell Status: available Reservations: 0 Due date: Floor plans: Floor plan

Content

Der Sternekoch Franz Keller erklärt, wie man mit guten Rohstoffen gesunde und leckere Gerichte zubereitet. Gewürzt sind seine Rezepte mit Geschichten und Anekdoten aus seinem Leben.

Details

Author: Search for this author Keller, Franz (author)
Statement of Responsibility: Franz Keller
Medium identifier: BS - Sachbuch
Year: 2020
Publisher: Frankfurt/Main, Westend
opens in new tab
Classification: Search for this systematic Xeo 20
Search for this subject type
ISBN: 9783864892660
Description: 1. Auflage, 197 Seiten, Illustrationen
Tags: Keller, Franz, Lebensmittelindustrie, Agrarwirtschaft, Kritik, Kochbuch, Landwirtschaft
Search for this character
Language: Deutsch
Original title: Ab in die Küche!
Media group: Buch